Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

04 aprilie 2011

plectrude

e personajul-pseudonim pe care l-aş putea declara Erou al lunii aprilie pe Cinesseur, deoarece e singurul cititor/vizitator care s-a încumetat să participe la CineQuiz-ul din această lună. Unul pe care, fie vorba între voi, eu nu-l găsesc mai dificil decât altele!

Numai că,

partea cea mai tuşantă din toată povestea e că plectrude nu doar că a participat la concurs cu acte în regulă, dar a şi indicat răspunsurile corecte (nu le mai reiau aici, ştiţi unde le găsiţi dacă vă interesează!). Înţelegeţi cum vine asta? Vine în aşa fel că aproape că îmi vine mie să fac chef de bucuros ce sunt, pentru că după luni întregi de secetă în materie de câştigători, now there is one. And there is hope...

În esenţă, rog fiinţa/sufletul/entitatea de-numită plectrude să trimită un mail pe adresa din profil pentru a ști unde să-i expediez premiul alături de complimentele din partea casei. Celorlalţi vă mulţumesc pentru interes şi îngăduinţă! 

P.S.: Azi e luni, nu? Zi de monolog, deci! We'll see about it.