Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

07 aprilie 2011

Six Shooter



Mai întâi ar fi bine să opriţi playerul ce susură muzici în timp ce voi citiţi (în diagonală, măturând cu privirea sau pe bune) ce scriu eu. Foarte puţin aveţi de citit, o să vedeţi! Adică tot ce vreau să vă spun, dincolo de partea cu închiderea jukebox-ului (e în dreapta jos) e că vă ofer spre degustare, în siajul NexT 5, Six Shooter, o mândreţe de scurtmetraj regizat de Martin McDonagh (celor care au deja în portofoliu In Bruges n-ar trebui să le fie străin numele acestui irlandez a cărui figură - atenţie, trivia! - e o combinaţie de trăsături ce aminteşte concomitent de Sting &... Dolph Lundgren). Fiind premiat cu Oscar, în 2006, la categoria Best Short Film-Live Action nu cred că a prins Top 5-ul alcătuit de organizatorii NexT pentru Oscars Night (vineri, 20.45, Scala), selecţie ce a inclus, din ce am înţeles eu, câştigătorii din 2007 încoace! Prin urmare, e o ocazie taman bună să-l vedeţi aici ca un fel de încălzire.

Bref: Six Shooter - bloody irish black comedy, calitate Bang & Olufsen garantată. Se recomandă, în special, iubitorilor de hemoglobină lambrisată cu ştaif pe toți pereții camerei. Bonus: replici & mutre de un umor doborâtor!