Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

05 august 2011

CineQuiz (fără preaviz). De august!

 

Îl organizez acum, aşa, pe ne(s)pusă masă, pentru că în săptămânile ce urmează voi fi tot mai discret şi pe cinesseur. C-aşa-i în blogging: scrii cât scrii şi-apoi te plictiseşti. Sau găseşti altceva mai bun de făcut. Ok, dragilor, acestea fiind zise şi pentru a evita alte discuţii, please read the FAQ (sau manualul de întrebuinţare), iar de nu ştiţi nici acuma, puneţi mâna de vă faceţi temele (de preferinţă nu pe Google) pen' că altfel n-o să mai pupaţi în grabă ocazii de a vă da mari şi tari în cinefilie. Cel puţin nu pe-aici!

Ce (vi) se dă?
Două screenshot-uri. Din filme, de regulă, că ăsta-i blog de filme, nu de gaming!

Ce (vi) se cere?
Identificarea ambelor imagini (concomitent sau prin revenire) utilizând următoarele elemente: titlul filmului, regizorul şi anul de apariție/lansare.

Termen:
Sâmbătă, 6 august, ora 5 PM, când se afişează şi rezultatele (formulare la modă, din câte am înţeles).

Ce (vi) se mai dă?
Dreptul la două încercări de căciulă (cu sau fără lampă)!

Se mai dă şi altceva?
Da! Un premiu. Un dvd original cu un film d-ăla, cinesseuric (nu mai intru în detalii terminologice fiindcă îmi imaginez că le ştiţi deja).
Important:
Ca şi până acum, răspunsurile corecte și complete rămân în moderare, celelalte trec şi la o adică se pot coagula într-un fel de dialog (ştiu eu pe cineva interesat).

Important Update:
În cazul în care vor fi mai multe răspunsuri corecte, se instituie o probă suplimentară de baraj ce va consta tot în recunoaşterea unei imagini dintr-un film, logic!, numai că aceasta va fi deschisă strict celor ce trebuie departajaţi. Ar fi fost bine să anunţ de la bun început, era în plan, dar mi-a scăpat. Oboseala şi graba... Se mai întâmplă, scuze, deci!
 
În rest, s-auzim numai de good luck!

4 comentarii:

e. spunea...

le deuxieme souffle - j.p.melville (1966)
ashes of time - k.w.wong (1994)

G. spunea...

1. "Le deuxième souffle", regie Jean-Pierre Melville, 1966;

2. "Dung che sai duk", regie Kar Wai Wong, 1994.

ala bala portocala spunea...

a doua e din Ashes of Time/1994/ Kar Wai Wong. am primit eu de la cinesseur un alt film semnat de el acum ceva timp, dacă nu mă înșel

ala bala portocala spunea...

iar primul cred că-i din le deuxième souffle 1966, Melville