Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

05 martie 2011

March (or) CineQuiz


O fi martie o lună ce concurează decembrie la capitolul cadouri, însă aici nu e cazul. Dacă ar fi așa, mi-ar ieși vorbe de genul "feriți-vă de Cinesseur mai ales când vă face daruri". Iar eu nu vreau să-mi iasă vorbe d-astea în satul global! Prin urmare, mult hulitele reguli au rămas bătute în cuie: 
(1) fără indicii
(2) trebuie identificate două imagini din cele trei postate (numele filmului, regizorul și anul lansării) pentru ca un răspuns să fie omologat.

Răspunsurile "pe lângă" trec, cele corecte rămân în moderare până la anunțarea rezultatelor!

Sunt sigur că nu ați uitat: fiecare potențial concurent are dreptul la două încercări (acesta nu e un cadou, firește!). De azi și până mâine (duminică, 6 martie), la 2 PM. Linie se trage tot atunci, iar desemnarea câștigătorilor (if any!) se va întâmpla la 3, cel târziu 4. Spor(t) la treabă!

P.S.: Premiul e ales de mine din categoria celor mai bune filme de care n-ați auzit încă!

3 comentarii:

domnisoaraT spunea...

Aş zice că recunosc în doiul ăla canapeaua din "Don't Come Knocking", Wim Wenders, 2005, dar la câte canapele umblă libere prin filme, poate mă înşel. La trei ceva tresare, şi totuşi nu prea. Poate visez ceva frumos la noapte şi revin cu un al doilea răspuns :)

Loredana spunea...

Don't Come Knocking - Wim Wenders, 2005

ale spunea...

as zice pt prima imagine (cea cu ecranul albastru) ca e din filmul lui Julio Medem, "Lucia Y el Sexo", 2001, dar e doar o supozitie, dat fiind ca in acel film apare o forma de comunicare printr-un program care arata mai "rudimentar" si care mi-a atras atentia atunci ca nu aveam habar ce este...