Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

05 iunie 2011

Nu-i rataţi sub nici o formă dacă sunteţi în Cluj!


Baba Zula. Nişte turci daţi dracului de buni ce sunt, nişte turci de care Mircea cel Bătrân ar fi fost sedus, motiv pentru care nu s-ar mai fi dus la Rovine să se bată cu Baiazid Fulgerul Bragadiru, ci ar fi căzut la pace după ce ar fi fost martorii privilegiaţi ai unui jam session susţinut de mai sus-numiţii, iar Eminescu n-ar mai fi produs Scrisoarea a III-a după ureche. Din păcate, istoria s-a scris altfel şi mai ales răstălmăcit, aşa că, voi, toţi cei care-i ştiţi pe Baba Zula din hipnoticul Crossing the Bridge al lui Fatih Akin, dar mai ales voi cei care nu-i ştiţi (chit că nu aveţi scuze, cinefili fiind!), mergeţi, rogu-vă, de-i vedeţi, azi, în concert, la TIFF, de la 11 PM, alături de Nightlosers (pe care îi surclasează la toate capitolele, iertată-mi fie afirmaţia, însă nu cred că show-ul va avea de suferit din cauza asta). It will be a blast, no doubt about it! Nu ascund că mi-ar fi plăcut tare mult să fiu şi eu p-acolo...

*******************************************
P.S.: Anunţ foarte important pornind de la un comentariu la postul anterior (thanks, D,!): Cinesseur ar fi încântat să aibă corespondent la TIFF! Adică acea persoană, cu blog sau fără, care să trimită câteva rânduleţe despre lucrurile văzute şi nevăzute la festival (filme, oameni, lucruri, întâmplări, impresii, depresii, expresii etc.). Orice va fi să fie, se publică. Răsplata nu va fi în ceruri, ci aici pe pământ! Şi e cât se poate de consistentă, dar nu voi vorbi despre ea acum. Mailul vă stă la dispoziţie: cinesseur la gmail. Mulţam fain cu anticipaţie!