Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

17 noiembrie 2009

"Say "auf Wiedersehen" to your Nazi balls!"

Lt. Aldo Raine: Frankly, watchin' Donny beat Nazis to death is the closest we ever get goin' to the movies. (şi atenţie la valsul camerei lui Robert Richardson, A.S.C.)

3 comentarii:

Anonim spunea...

@scriu ca mewsette
ca tot veni vorba, desi asta e un film 'reconfortant, revigorant, re-inventat', in ultima vreme am vazut cam multe filme cu si despre holocaust si nazi, si nu pot sa-mi explic cum un popor atat de destept poate fi atat de prost( cred ca s-a intrebat asta un filosof, sau un scriitor, sau am citit undeva...)sunt multe intrebari fara raspuns.
revenind la IB , mie mi-ar fi placut ca tarantino sa fi facut un film si mai shoking, si mai dur, si mai si.

cinesseur spunea...

mie mi-a scăpat auto-interogarea de care pomenești, așa că pentru a fi sigur că am priceput te-aș ruga să precizezi la care popor te referi (am o bănuială, da' aș prefera o certitudine).

se putea și mai shocking, însă partea aia a rezolvat-o în Death Proof. în IB nu deconstruiește un gen ca în DP (slasher-ul), ci mai multe, așa că dozarea supradozelor era strongly required!

Anonim spunea...

@ ich bin mÜsetten
la poporul nazist, nu la tot poporul german. ma refeream. n-am vazut DP, dar lu' IB i-a lipsit ceva ca sa fie perfect: mai multa actiune, mai multa originalitate, ca tarantino putea.dar schema 'cu dozarea sistematica a supradozelor' e un oximoron cand e vb de quent. :)