Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

26 aprilie 2009

Cooooooo-ncurs: ascolta e vinci!

Nu de alta, da' nu am mai avut de ceva vreme + că un pic de dezmorțire mentală nu face rău nimănui. Problema e simplă: se cere să se recunoască prima melodie din playlist (nu vă lăsați păcăliți de ideogramele acelea, sunt praf în ochi) și filmul în a cărui coloană sonoră a fost inclusă. Premiul: soundtrack-ul cu pricina, integral, desigur! (varianta de rezervă pentru cazul în care potențialul câștigător îl deține deja: alt OST)

La sugestia lui Algernon, my friend from nowhere, tragerile la țintă vor fi publicate abia la final (mâine, adică luni, 27 aprilie, ora 16.00) pentru a nu-i influența desfășurarea. Nu vor fi oprite, în schimb, comentariile off topic (if any)! În timp ce scriu partea asta cu a(l)ură restrictivă, mă gândesc că data viitoare aș putea recurge la un concurs-fulger: stop joc la primul răspuns corect. Nice, sweet, fantastique... ;)