Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

05 mai 2010

Aproape nimic despre cinema!

Era firesc. Doar e un ziar de sport. Cu orizonturi din ce în ce mai (multi)culturale ;)

Trendul schizoid pe care încearcă să-l impună GSP merită studiat din mai multe perspective. În condițiile în care ani la rând și-a "barbarizat"/masificat intensiv publicul (un punct de vedere foarte bine argumentat puteți citi aici), de pe la începutul anului, respectiva publicație oferă cititorilor și altceva decât lăturile nulităților din fotbalul indigen (pentru unii, singurul sport de pe lumea asta și, probabil, cealaltă): puncte și virgule de vedere ale unor personalități din zona culturii înalte (more or less sport related). Nu zic, ideea e lăudabilă. Mă tem, însă, să nu fie cam târzior aplicată.

Citit/plăcut maxim (cum se zice de-o vreme): "Ştiu şi eu că sînt două echipe, cu două porţi şi că după pauză schimbă porţile. Dar nu reuşesc să găsesc foarte palpitantă povestea asta, cu mersul la stadion."

Altfel spus: de ce vedem filme (unii dintre noi)? Pentru că nu (mai) mergem la stadion. Ce simple sunt câteodată lucrurile :))