Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

22 decembrie 2013

Admin stats


Dragilor (de ambe sexe şi nu numai),

Se cam intră pe ultima turnantă şi e bine să ştiţi ce veţi găsi pe-aici, începând de mâine. Aşadar, iată cum arată cine-meniul pregătit pentru ultima săptămână a anului în curs:

23 decembrie: tbd
24-27 decembrie: ediţii speciale de Crăciun ale unor rubrici deja consacrate („Four's what...?”, Juxtapuneri, „All good people read good books” ş.a.)
28 decembrie: Top 5 rateuri româneşti în 2013 (atenţie: rateuri, nu calamităţi gen Puzzle!)
29 decembrie: Top 5 rateuri străine în 2013
30 decembrie: Cele mai bune 5 filme româneşti ale anului 2013
31 decembrie: Crème de la crème - cineretrospectiva anului 2013 by Cinesseur (all in one).

Ora de publicare a clasamentelor de sfârşit de an va fi invariabil 20:13. Nu vă impacientaţi: o parte din cele mai bune producţii neaoşe se vor regăsi şi în ierarhia globală.

Pentru cei interesaţi, ediţiile anterioare ale Crème de la crème sunt disponibile după cum urmează: 2010, 2011 (partea a doua şi partea întâi) şi 2012.

See you around! All of you.


P.S.: După 1 ianuarie va urma o serie de best şi worst-uri, care de care mai atipice sau ciudate, cum n-aţi văzut prea des! Din câte înţeleg, mi se coace şi o surpriză, dar nu vă pot spune mai multe fiindcă nu ştiu mai multe (ştiu cei ce o pun la cale, însă nici pe ei nu-i ştiu pe toţi).