Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

11 septembrie 2009

Slice me nice sau încă o porţie din Antichrist

Unul dintre cei mai titrați art designeri australieni, Jeremy Saunders, autor a zeci de postere pentru filmele coming from down under (o parte din acestea, cele mai recente, de fapt, le puteți vedea pe site-ul lui), a "compus", în opinia mea, unul dintre cele mai bune auxiliare cinematografice din acest an (îl vedeți mai jos).


Există, însă, o problemă. Saunders a făcut posterul din proprie inițiativă. Nu i l-au cerut nici oameni din anturajul lui von Trier, nici reprezentanții companiei care va distribui Antichrist-ul în Australia. Cu toate acestea, zicea el pe Twitter, speră să obţină din partea danezului acordul pentru promovarea filmului pe plan local prin intermediul acestui afiş. Dac-aş fi von Trier nici n-aş sta pe gânduri.
Bonus:

5 comentarii:

L'emmerdeur spunea...

of, frumos. stau să mă gândesc când vor face nişte agenţii de la noi, din iniţiativă personală postere sau vor contribui fee-less la post-producţie pentru un generic.

als spunea...

supergadget, thx for sharing!

Adina Chițu spunea...

Un poster foarte reusit si potrivit...parca iti vine sa creezi ceva deosebit pentru promovarea acestui film odata ce l-ai vazut.

als spunea...

hm, 'saunders'... o fi ruda cu jennifer? ;)

cinesseur spunea...

@als: m-am uitat pe imdb.com şi nu reiese că ar fi ceva neamuri ;)