Hello, strangers!

Hello, stranger...

This is a private (from time to time) blog for my cinematic obsessions and scintillating (one-sided) reflections about movies. Feel yourself at home!

16 august 2010

"You're frozen when your heart's not open"



Deși s-a tot străduit încă de pe vremea când era cu Sean Penn, adică de pe la mijlocul anilor anilor 80, singurul rol memorabil al Madonnei rămâne Evita în filmul lui Alan Parker. Aș mai adăuga contribuția decisivă la un soundtrack 007 - Die Another Day, plus ex(h)ilaranta "apariție" în contumacie din Reservoir Dogs! Dincolo de astea, videoclipul de față e o lecție de cinema in nuce și, în același timp, una de rebranding total pentru un artist. Cine e în spatele videoclipului? Ei, hai, nu se poate să nu știți! The one and only wunderkind Chris Cunningham (într-o lume ideală, omul ăsta ar fi un alter ego). Era să uit lucrul esențial: Happy Birthday, sweetie!

P.S.: În plan strict personal, melodia îmi aduce aminte de Diana, una din cele mai bizare ființe cu care am avut de-a face în toate cele. Sometimes, I miss you, darling! (postul îți este dedicat, btw!)